Jonge vrouw (23) vindt wagen zwaar gehavend terug en dreigt kosten zélf te moeten betalen

Vluchtmisdrijf Sint-Andries
rv Vluchtmisdrijf Sint-Andries
Een 23-jarige vrouw uit Brugge is wanhopig op zoek naar de chauffeur die haar wagen aanreed en vluchtmisdrijf pleegde. De schade is groot. Op steun van de verzekering moet de twintiger voorlopig niet rekenen. 

Liesbeth Boone uit Sint-Andries plaatste een bericht op haar Facebook in de hoop de dader alsnog te vinden. Haar oproep werd ondertussen al meer dan 1.300 keer gedeeld, maar vooralsnog zonder succes. De 23-jarige vrouw trof haar wagen dinsdagochtend zwaar beschadigd aan op de hoek van de Sint-Sebastiaansstraat en de Diksmuidse Heerweg. De volledige linkerkant van de personenwagen is ingedeukt en vernield. Aan de achterkant is de deur zelfs volledig doorgescheurd. Ook de deuren kunnen niet meer open. Omdat er op dit moment geen spoor is van de dader én de jonge vrouw niet omnium is verzekerd, komt de verzekering voorlopig niet tussen. De twintiger legde klacht neer bij de politie en hoopt dat eventuele getuigen alsnog opheldering brengen. Wordt de dader niet gevonden, zal de vrouw zelf moeten opdraaien voor de kosten die dreigen op te lopen tot enkele duizenden euro’s. Wie denkt iets gezien te hebben, kan altijd contact opnemen met de lokale politie. 

Vluchtmisdrijf Sint-Andries
rv Vluchtmisdrijf Sint-Andries
Vluchtmisdrijf Sint-Andries
rv Vluchtmisdrijf Sint-Andries1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Willy Brugge

    Zo te zien zou het wel een camionette of vrachtwagen kunnen zijn. Bij het uitdraaien geraakt.