Jong Brugge in de prijzen tijdens Best of Brugge-awards

Anthony Seys, Maxime Robberechts enJelmer Opdebeeck van Dok54.
Benny Proot Anthony Seys, Maxime Robberechts enJelmer Opdebeeck van Dok54.
Notabele Bruggelingen zoals burgemeester Dirk De fauw en ex-Slimste Mens Xavier Taveirne reikten een award uit tijdens gala-avond.

Villa Bota en Het Entrepot reikten vrijdagavond voor de zevende keer de Best of Brugge-awards uit in een bomvolle Theaterzaal De Biekorf. 4.400 Bruggelingen brachten hun stem uit. Niet alleen de winnaars stonden in de schijnwerpers. Ook de uitreikers waren verantwoordelijk voor de ‘gala-factor’ van de avond. Kersvers burgemeester Dirk De fauw bijvoorbeeld, of ex-Slimste Mens Xavier Taveirne. “Het is een eer om een award uit te reiken aan jonge, talentvolle Bruggelingen. Iedereen in deze zaal heeft op zijn of haar eigen manier in 2018 iets betekend voor de stad”, zegt Taveirne. De prijs Brugs Bruis ging naar DOK54, de zomerbar van Anthony Sys. Verder waren er prijzen voor Li-o-Lait (koffiebar), BLVRD (media), Miss Charlie (dj), Sunflower (band), Oekaf (ondernemer), J+ Dance Crew (urban creative), KSA Sint-Trudo (jongerenvereniging), Campo Solar (evenement) en DAMP (lifetime achievement).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.