Illegalen betrapt bij inbraak in auto

thinkstock
In Zeebrugge werden vrijdagavond drie illegalen betrapt op inbraak in een auto in de Brusselstraat. Volgens het parket van Brugge werden daarbij enkele kleine zaken uit de auto ontvreemd.

De eigenaar zag de drie mannen bezig aan zijn auto en zette de achtervolging in, richting het strand. Ook de politie werd verwittigd en kwam snel ter plaatse. Die trof met behulp van de hondensteun drie personen aan. “Een slachtoffer werd formeel herkend door het slachtoffer. Het betrof een 29-jarige Algerijnse transmigrant, die een week voordien al in een trailer was aangetroffen in de voorhaven en die diezelfde avond enkele keren had geprobeerd binnen te dringen in de haven. Hij verklaarde in Zeebrugge te zijn om in het Verenigd Koninkrijk te geraken”, zegt het parket van Brugge. Hij zal zich voor deze feiten dienen te verantwoorden voor de correctionele rechtbank. De twee anderen mochten beschikken want het was niet zeker dat ze voor de auto-inbraak in aanmerking kwamen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.