Hier lag ooit een speelplaats...en die komt terug

De werken in de Hugo Losschaertstraat zijn volop bezig.
Bart Huysentruyt De werken in de Hugo Losschaertstraat zijn volop bezig.
Op de vroegere speelplaats van de Middenschool langs de Hugo Losschaertstraat in Brugge zijn de werken voor de bouw van een nieuwe ondergrondse parking volop aan de gang. Van de speelplaats blijft niks meer over.

De stad Brugge bouwt een nieuwe ondergrondse parking met 139 plaatsen. De locatie is de Hugo Losschaertstraat, een zijstraat van de Ezelstraat, op wandelafstand van het centrum. De parking in twee etages komt onder de speelplaats van de Middenschool met inrit tussen de Middenschool en basisschool De Springplank. Tijdens de werken nemen de kinderen van de Middenschool even afscheid van hun vertrouwde speelplaats. Ze krijgen er wel een nieuwe speelplaats met voetbalvelden voor in de plaats. De school krijgt ook nieuwe fietsenbergingen. Naast de ondergrondse parking wordt nog steeds ruimte voorzien om eventueel een nieuwe sportzaal onder de grond te realiseren. Het hele project moet de Ezelstraat een extra impuls geven. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.