Het zwaantje van Brugge is nieuw peuterboek over
de stad

Het boekje telt 20 pagina's.
rv Het boekje telt 20 pagina's.
Uitgever en kinderboekenauteur Terry Van Driel lanceert het eerste peuter- en kleuterboek over zijn geliefde stad Brugge.

In ‘Het zwaantje van Brugge’ kunnen kleuters en peuters in 20 pagina’s op ontdekking gaan waar het zwaantje verstopt zit. “Op elke pagina kan je het symbool van Brugge ontdekken, tussen de chocola, op de Vismarkt of de Burg. Samen met Julie Rodríguez, die de vertalingen deed en Aisha Meel die zorgde voor illustraties hoop ik met dit boek mijn liefde voor de stad te kunnen delen met de allerkleinsten.” 

Het zwaantje van Brugge is een stevig kartonboek. Elke pagina is voorzien van een begeleidend stukje tekst op rijm in de vier talen; Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Dit leuke souvenirboek is overal verkrijgbaar vanaf 1 maart en nu al te reserveren in de lokale boekhandels van Brugge en op www.het zwaantjevanbrugge.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Hemeleers

    En waarom niet in de drie landstalen? Dit zou moeten verplicht worden om bij meertalige tekst, minstens de landstalen te gebruiken.