Heeft u beelden van de rellen tijdens de derby? Bezorg ze aan de Brugse politie

Fans van Cercle steken een vlag van Club Brugge in brand.
Photo News Fans van Cercle steken een vlag van Club Brugge in brand.
De politie van Brugge doet een oproep naar beeldmateriaal van de rellen tijdens en na de wedstrijd tussen Cercle en Club afgelopen zaterdag.

In de tribunes van Jan Breydel werd aan groen-zwarte zijde een supportersvlag van Club Brugge in brand gestoken, met heel wat schade aan de zitjes tot gevolg. De fans van Club Brugge lieten zich dan weer negatief opmerken door van bij de aftrap Bengaals vuurwerk te gebruiken én een voetzoeker op het veld te gooien. 

Na de wedstrijd kwam het bovendien tot verscheidene opstootjes buiten het stadion. In het kader van het onderzoek naar de incidenten tijdens en na de derby is onze voetbalcel op zoek naar zoveel mogelijk nuttig beeldmateriaal", zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter.

Heb je foto’s en/of videobeelden van de schermutselingen, mail dan naar pz.brugge.voetbalinfo@police.belgium.eu.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • DIDIER FRANCART

    Echt stoer van die benevelde pummels. Is voetbal nou echt een reden om te gaan zuipen? Enkel de clubs en biergiganten worden hier beter van terwijl de gemeenschap voor al de heibel opdraait. Een drankverbod in het stadion en als het moet de mobiele taps daarbuiten ook als dat niet helpt. Iedere administratieve aanhouding onderwerpen aan een ademtest zou toch ook moeten kunnen.

  • Christian Deman

    Is toch het werk voor de politie?

  • Pieter smit

    En de brave belasting betalende burgers mogen opdraaien voor de politie inzet om dit crapuul in bedwang te houden, miljoenen euro's per jaar enkel voor Club en Cercle en de clubs betalen niets....