Goochelaar Armand ruilt Tomorrowland in voor...Dudzele

Goochelaar Armand aan het werk op Tomorrowland.
rv Goochelaar Armand aan het werk op Tomorrowland.
Goochelaar Armand kijkt met bijzonder veel voldoening terug op de twee weekends van Tomorrowland. Hij was er één van de acts. Dit weekend is hij te zien in Dudzele.

“Ik blik terug op twee fantastische weekends op Tomorrowland als goochelaar”, zegt de Bruggeling. “Tomorrowland deelde het ganse weekend cadeautjes uit en zette acties op. Ik mocht als magische butler lukraak feestvierders uit het publiek pikken en voor hen een tafeltje dekken met een glaasje cava erbij én een persoonlijke show. Ik vond het een hele eer om dit te mogen doen.” 

Daarnaast werd Armand als officiële goochelaar van het animatieteam van Tomorrowland ingezet om de festivalgangers te verbazen met coole streetmagic. “Speciaal voor dit jaar voorspelde ik dj’s waar de feestvierders aan dachten op een visuele manier. Onvergetelijk!” Op zondag 4 augustus staat Armand in zijn eigen dorp Dudzele, waar hij de straten onveilig maakt met zijn acts. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.