Goed nieuws voor Zeebrugge: pop-up ginbar blijft nog tot na volgende zomer geopend

Heinz Van Roye aan The Message Ginbar.
Benny Proot Heinz Van Roye aan The Message Ginbar.
The Message Ginbar, de pop-upzaak die sinds begin augustus is gevestigd in het vroegere ‘t Zandlopertje, blijft nog minstens tot het einde van volgende zomer. Dat goede nieuws kreeg de uitbater van de stad Brugge deze week te horen.

De ginbar zou oorspronkelijk maar tot 15 november geopend zijn, maar uitbater Heinz Van Roye kreeg de toestemming van het stadsbestuur om langer te blijven. 't Zandlopertje stond net voor de zomer plots leeg na een faillissement. Met een pop-upbar loste de stad dat euvel op. “We zijn heel blij dat we nog wat langer mogen blijven”, zegt Van Roye. “We hebben een aardige stuiver geïnvesteerd in deze zaak. Het zou jammer zijn om er dan meteen mee te moeten stoppen.” 

De komende dagen wordt nog aan het vroegere terras gewerkt. In principe gaat de zaak dit weekend weer open. “En daarna ook alle volgende weekends, telkens van 11 tot 19 uur”, zegt Van Roye. “Tijdens de vakanties zijn we dagelijks open.” The Message blijft geopend tot eind september 2020. Daarna wordt het gebouw, dat eigendom is van de stad Brugge, wellicht gerenoveerd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.