Gespot in Brugge: wandelaar op stap met ... varken aan de leiband

Wandelaar varken Brugge
rv Wandelaar varken Brugge
Opvallend tafereel zondagochtend langs de Vesten in Brugge: enkele passanten zagen er plots iemand wandelen met ... een varken aan de leiband. 

Op de beelden is het varkentje niet helemaal duidelijk te zien, maar de voorbijgangers zijn formeel en zeggen dat het wel degelijk om een varken ging. Ze keken dan ook verbaasd op toen de wandelaar passeerde met het dier aan de leiband. Hoe gek het zicht ook is, verboden is het niet. Het feit dat het varken aan de leiband liep, speelt extra in het voordeel van de man. 

Wandelaar varken Brugge
rv Wandelaar varken Brugge18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kelly Van Doren

  Wat leuk ik heb ook een varkentje

 • Nele de Voorde

  Dit is mijn neef tim met bacon

 • Erwin De Gheldere

  Patrick Morel, antwoord op je vraag is Blokje

 • Valérie Clerinx

  Bacon is het liefste beestje dat ik ken! Ik ken de eigenaars en ze nemen hem zelfs mee op reis! ❤

 • Josefien Degroot

  @Carine, microvarkens is eigenlijk iets wat zo goed als niet bestaat, vrijwel dikwijls groeien deze uit tot de grootte zoals in het artikel. En voor degenen die het raar vinden; een varken is zelfs slimmer dan een hond. Perfect als huisdier te houden.. Beter dan een leventje in een gesloten stal met als enige uitweg de slacht.