Geliefde Club-steward (37) overleden na hartfalen: “Je was een goeie mens en prachtige vader”

Nico Meuleman stierf op 37-jarige leeftijd
rv Nico Meuleman stierf op 37-jarige leeftijd
Club Brugge is in rouw na het plotse overlijden van Nico Meuleman (37). De Bruggeling was er een vertrouwd gezicht als steward en overleed maandag aan een hartfalen. 

Nico was een fervent Clubsupporter en geliefd onder zijn collega-stewards. “Club wenst zijn steun uit te drukken aan de familie en vrienden van Nico”, laat Club Brugge weten via hun sociale media. Ook op de persoonlijke pagina van Nico regent het steunbetuigingen. “Je was een goeie mens en een prachtige vader", staat er onder andere te lezen. De Bruggeling laat één dochtertje na. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nolle Verdonck

  Veel sterkte aan familie.

 • Bram Thuyn

  Men oprechte deelneming.

 • Mathii Traens

  Nico was een hele goeie vriend van me Het was een goeie mens met een hart van goud Alltijd konden wij als vrienden met elkaar lachen en dom doen en vooral zeveren tegen elkaar En nu zal hij gemist worden door iedereen die hem lief had Wat je ook vroeg aan hem hij stond altijd klaar voor te helpen en stond altijd klaar voor een goeie grap Nico je bent nu voor eeuwig een stralende ster aan de hemel ik zal altijd naar boven kijken en aan je denken goeie vriend R.i.p Nico

 • Philippe Vanbelle

  RIP Nico . Sterkte aan de familie en de vele vrienden.