Expo over mummies doet er een jaartje bij

Expo mummies in Brugge.
Benny Proot Expo mummies in Brugge.
Na een korte winterstop opent Xpo Center Bruges op site Oud Sint-Jan in Brugge komend weekend van 2 en 3 februari weer de deuren voor het grote publiek. 

Naast tentoonstellingen over Picasso en Andy Warhol, komt ‘Mummies - Secrets of Ancient Egypt’ terug. Expo Mummies ontving ruim 50.000 bezoekers in 2018. “Reden genoeg om deze tentoonstelling te verlengen tot en met 3 november", zegt Geertrui Quaghebeur van Xpo Center Bruges. De fascinerende expo belicht drie thema’s: het leven in het oude Egypte, de dood en het eeuwige leven. De expo bevat menselijke én dierlijke mummies uit het oude Egypte van meer dan 2.000 jaar oud. Daarnaast zijn ook meer dan 200 authentieke objecten uit het oude Egypte te zien.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.