Exclusief voor abonnees

Eropuit met de kinderen en geen zin in Halloween? Dit zijn onze tips voor een geslaagde herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent dat er overal spoken, vampieren, heksen en ander halloweengespuis opduikt. Best leuk voor even, maar voor wie het ondertussen wel gehad heeft met die rubberen spinnen zijn er echter meer dan genoeg alternatieven.

Stoomboot ahoi

Het is weliswaar nog even wachten op de stoomboot uit Spanje, maar als uw kinderen nu al duchtig speelgoedfolders aan het doorbladeren zijn is het zeker de moeite om in Oostende naar de doe-expo SOS Stoomboot te gaan in Fort Napoleon. In deze interactieve expo is het de bedoeling dat jong en oud samen zoeken naar ondeugende Sinterklaashulpjes. De decors zijn alvast knap uitgewerkt. Zo moeten er Pietjes en Grietjes gezocht worden in een toiletruimte, in de keuken en op een zolder vol reiskoffers. De expo loopt nog tot en met 8 december en is elke dag open van 10 tot 17 uur. Tickets kosten 9 euro voor een volwassene en 7 euro voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Alle info: www.visitoostende.be.

Ga op zoek naar Spiekpietjes en Spiekgrietjes in Fort Napoleon. Misschien zit er wel eentje verstopt in deze toiletpotten.
Benny Proot Ga op zoek naar Spiekpietjes en Spiekgrietjes in Fort Napoleon. Misschien zit er wel eentje verstopt in deze toiletpotten.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.