Elisabeth (14) en Kobe (11) wagen kans in The Voice Kids

Elisabeth Vergauwe.
Foto VTM Elisabeth Vergauwe.
Laatste auditiedag in The Voice Kids op VTM vanavond, waar twee Brugse kandidaten zich nog bij een team hopen te voegen.

Eerst komt Elisabeth Vergauwe (14) aan de beurt. Zij voelt zich als een vis in het water op een podium. "Ik volg Woordkunst-Drama aan de Academie in Brugge", zegt ze. "Zelf hou ik vooral van jazz en indie. Veel leeftijdsgenoten zweren bij de hedendaagse popmuziek, maar ik hou wel van het alternatieve genre. Of ik ooit iets met muziek en dans wil doen? Geen idee, ik doe nu vooral wat ik graag doe." Elisabeth doet aan wedstrijddansen en moet dus veel optreden. Met Never Tear Us Apart van Bisshops Briggs wil ze bewijzen dat ook zingen haar ligt. Haar showgehalte laat zich voelen tot in de rode stoelen.


Een van de laatste talenten van dit seizoen is Kobe Boone (11) uit Sint-Michiels. Hij zit op school in De Bijenkorf in Dudzele en is verzot op musical. Hij speelt thuis ook gitaar, piano en ukelele. Kobe zingt in The Voice Kids het nummer Country Roads van John Denver. "Of ik later iets met muziek wil doen? Dat weet ik nog niet. Op dit moment wil ik vooral dierenarts worden." Kobe zingt al zijn hele leven, zegt zijn mama Patricia: "Hij is een beetje de radio in huis", vertelt ze. "Alleen kan je hem niet goed afzetten (lacht)." (BHT)

Kobe Boone.
VTM Kobe Boone.