Eindelijk: eerste auto’s rijden opnieuw over Canadabrug

Weer doorgaand verkeer over Canadabrug
Jan Van Maele Weer doorgaand verkeer over Canadabrug
Sinds vrijdagmiddag 16 uur is de Canadabrug in Brugge eindelijk weer open voor het verkeer. De beide buffels zagen eerder deze week na maanden in een kist opgesloten te zitten weer het daglicht en kwamen zonder kleerscheuren uit de werken.

De werkzaamheden aan de bovenbouw van de brug en de leuningen zijn volledig klaar. De renovatie van de pijlers onder de brug en de afwerking van de oevers worden nog voor het bouwverlof afgerond. Deze werkzaamheden hebben door de technische moeilijkheid van de renovatie wat vertraging opgelopen, maar hebben geen invloed op het wegverkeer. Tijdens de renovatie van de Canadabrug werden beide fietsers- en voetgangersbruggen afgebroken en vervangen door nieuwe bruggen uit composiet. 

Weer doorgaand verkeer over Canadabrug
Jan Van Maele Weer doorgaand verkeer over CanadabrugReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.