Exclusief voor abonnees

Eefje Depoortere (32) verovert wereld als presentator van e-sportswedstrijden: “Misschien moet ik Sporza toch eens een mailtje sturen”

Eefje Depoortere.
Francis Vanhee Eefje Depoortere.
Ze spiegelt zich graag aan Sporza-journalist Filip Joos. Eefje ‘Sjokz’ Depoortere groeide met honderdduizenden volgers uit tot de populairste gastvrouw van de grootste gamingcompetitie ter wereld. Nu Brussel de Europese hoofdstad van de e-gaming wordt, hoopt ze op een definitieve doorbraak bij het grote publiek.

“Ik heb geen goede herinneringen aan mijn schooltijd.” Als Eefje Depoortere (32) over haar jeugd vertelt, snijden niet alleen haar woorden, maar ook haar aanblik in je vel. De herinneringen aan een speelplaats vol bakvissen gommen haar glimlach even uit. “Ik was niet sociaal. Meer zelfs, ik was niet geïnteresseerd in wat mijn leeftijdgenoten bezighield. En dan was ik nog een streber ook.” School, huiswerk, gamen en repeat.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.