De Bijenkorf krijgt nieuwe speelplaats

De werken zijn al gestart.
Bart Huysentruyt De werken zijn al gestart.
Basisschool De Bijenkorf in Dudzele krijgt een nieuwe speelplaats. De werken zijn zopas gestart.

In een eerste fase is de verharding aan de oostzijde van de school al aangepakt en de betonstraatstenenverharding aan de achterzijde van de school kreeg een herstelling. “In een tweede fase wordt nu de speelplaats aan de zijde van de Damse Steenweg onder handen genomen”, zegt schepen van Onderwijs Ann Soete (Open Vld). “Door het opbreken van de hele verharding verdwijnen alle elementen op de speelplaats. We voorzien nu een betonnen verharding in plaats van de betonstraatstenen. Om ervoor te zorgen dat niet de hele speelplaats verhard is, integreren we een grasvlakte. Deze grasvlakte bestaat uit twee heuvels en een hangmat erin. Daarnaast wordt er een heuvel uit gebakken straatstenen aangelegd waarin een zandbak aanwezig is.” De stad investeert 81.000 euro.




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.