Exclusief voor abonnees

Club Brugge stuurt aangetekende brief naar beheerders Facebookgroep: “Stop met fake news te verspreiden over stadionplannen”

Het nieuwe stadion komt naast het huidige Jan Breydelstadion. "Maar over de inplanting is nog niets beslist", klinkt het bij Club. "Er zijn nog drie studiebureaus in de running."
Photo News Het nieuwe stadion komt naast het huidige Jan Breydelstadion. "Maar over de inplanting is nog niets beslist", klinkt het bij Club. "Er zijn nog drie studiebureaus in de running."
Club Brugge roept inwoners van Sint-Andries op om te stoppen met de verspreiding van foutieve info over de nieuwe voetbaltempel, sinds er fictieve ontwerpen zijn verschenen op de Facebookgroep ‘Geen groter stadion op Sint-Andries’. “Dergelijke stemmingmakerij dient niemand en zaait nodeloos onrust”, stelt Club in een aangetekende brief naar een beheerder en moderator van de groep, die zo’n 630 leden telt. Blauw-zwart laat ook weten dat er nog geen definitief ontwerp is. “Van de tien aangeschreven architecten en bouwconsortia zijn er drie weerhouden. Die zijn nu bezig met een voorontwerp. Er is nog geen beslissing gevallen.”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen