Cafébaas Alain Verhaeghe onverwacht overleden

Alain Verhaeghe is overleden.
rv Alain Verhaeghe is overleden.
Cafébaas Alain Verhaeghe is onverwacht overleden. Hij was de uitbater van café Muttley’s op 't Zand in Brugge.

Alain werd 54 jaar. Hij zou getroffen zijn door een hersenbloeding. Alain Verhaeghe was ooit ook nog kelner in De Vuurmolen, maar ook in de Pick, The Paddock en restaurant ‘t Pandje, dat jarenlang uitgebaat werd door zijn vader en stiefmoeder, heeft hij gewerkt. Jarenlang was de sympathieke horecabaas ook te vinden op de Brugse kerstmarkt. Sinds september 2017 baatte hij, samen met Peter Isebaert, café Muttley’s op 't Zand uit. Het werd een plezante pleisterplek voor jong en oud. Tegelijk was Alain zich gaan engageren voor het plein in de nieuwe handelsvereniging Pluzand. Hij was ook lid van de schuttersgilde van Sint-Kruis en graag gezien in tennisclub De Witte Beer. Alain Verhaeghe stond op de lijst van Open Vld Plus tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.  Alain Verhaeghe laat twee kinderen en een diepbedroefde familie achter. De afscheidsplechtigheid vindt plaats op maandag 4 november om 9.30 uur in de Sint-Salvatorskathedraal.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Serge Surmont

    RIP

  • Yves François

    Zo onverwachts was dat niet, als je weet dat Alain aan levercirrose leedt, nogmaals een slachtoffer van alcohol. Jammer, RIP.

  • Bram Thuyn

    Mijn oprechte deelneming.