Bouw ondergrondse parking Hugo Losschaertstraat gaat van start

De parking komt onder de speelplaats van de Middenschool in de Hugo Losschaertstraat. 
Proot De parking komt onder de speelplaats van de Middenschool in de Hugo Losschaertstraat. 
De voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een ondergrondse roteerparking met 139 plaatsen vlak bij het Weylerhof gaan van start.

De parking op twee bouwlagen situeert zich onder de speelplaats van Middenschool Brugge, in de Hugo Losschaertstraat. De aanleg van de parking brengt voor de verkoper van de ondergrond, Scholengroep impact, enkele voordelen met zich mee. Zo zal de speelplaats bovengronds opnieuw worden aangelegd waarbij ook twee vaste sportvelden zullen gerealiseerd worden. Aanliggend aan de sportvelden komt er een zittribune. De schoolsite krijgt ook een groene omgevingsaanleg met recht op doorgang voor fietsers en voetgangers op de groenzone van de Weylersite en een degelijke domeinafsluiting met geautomatiseerde toegangspoorten. De personeelsleden kunnen tijdens de schooluren kosteloos gebruikmaken van de parking.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.