Bedrijf InfraSigna verhuist na overname van Brugge naar Ruiselede: “Een strategische locatie”

Brugge: infrasigna Thierry Declercq
Benny Proot Brugge: infrasigna Thierry Declercq
Het bedrijf InfraSigna, gespecialiseerd in signalisatie voor wegenwerken, verkeersborden, maar ook voor bedrijven, trekt weg uit Brugge en verhuist naar Ruiselede. Thierry Declercq (34) heeft het bedrijf zopas overgenomen.

Tot nu was InfraSigna een deel van Lerou IJzerwaren aan Monnikenwerve op industrieterrein Blauwe Toren in Brugge. Dat Brugse bedrijf blijft bestaan en zet haar activiteiten als ijzerwarenhandel verder. InfraSigna is dan weer overgenomen door Thierry Declercq. De vroegere vastgoedmakelaar van Dewaele Vastgoed stapt voor het eerst in het ondernemersleven. “Ik was altijd gewoon om met ondernemers te werken als vastgoedmakelaar”, zegt hij. “Het kriebelde om zelf iets te beginnen. Ik kom uit een ondernemersnest en wilde iets voor mezelf." 

Die uitdaging vindt Declercq in InfraSigna, een bedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in weginfrastructuur zoals parkeergeleidingspalen, verkeersborden en straatmeubilair. “Het is geen alledaags product, maar ik geloof er sterk in”, zegt Declercq, die een pand heeft gevonden in Ruiselede om zijn zaak verder te zetten. “We bouwen verder op het huidige klantenbestand", geeft hij aan. “Ruiselede ligt ideaal tussen Brugge en Gent, waar onze meeste klanten zitten. Het is een strategisch interessante locatie. Tegen februari 2020 wil ik daar geïnstalleerd zijn. Door de overname van het handelsfonds hoop ik er ook een nieuwe schwung in te brengen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.