Bar Visart keert na topzomer weer terug: “Misschien zelfs tijdens kerstperiode”

Burgemeester Dirk De fauw en enkele leden van de gemeenteraad kwamen zaterdag langs tijdens de laatste openingsdag.
rv Burgemeester Dirk De fauw en enkele leden van de gemeenteraad kwamen zaterdag langs tijdens de laatste openingsdag.
Bar Visart, de tijdelijke uitbating in het Graaf Visartpark in Brugge, keert zo goed als zeker terug in de zomer van 2020.

Dat hebben de jongeren zaterdag gezegd tijdens hun laatste zomeravond. De tijdelijke bar verdwijnt weer uit het park. Voordien baatte het buurtcomité een pop-upbar uit, maar dat zou dit jaar niet lukken. Daarop besloten vijf studenten het heft in handen te nemen en een container neer te poten in het park. “Dat is ongelooflijk goed meegevallen”, zegt Thomas De Rous. “Het werd een uitstekende zomer en we hebben heel veel mensen mogen bedienen." Volgend jaar willen de jongeren de bar weer uitbaten. Mogelijk verschijnt de groene container tijdens de kerstperiode voor een paar dagen in het Graaf Visartpark, al staat dat nog niet helemaal vast. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.