Asfalteringswerken op R30 aan Buiten Begijnenvest

De R30 ter hoogte van het Begijnenvest.
Google Street View De R30 ter hoogte van het Begijnenvest.
Vanaf maandag 24 juni starten, in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer, asfalteringswerken op de R30 Buiten Begijnenvest in Brugge. De werken worden ’s avonds en ‘s nachts uitgevoerd om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Op de R30 Buiten Begijnenvest wordt de rijweg afgefreesd en geasfalteerd vanaf de Unesco-rotonde tot voorbij het station. De zone die wordt ingenomen omvat de afslaande rijstrook op de Unesco-rotonde richting station, de busbaan, de rechterrijstrook en de afslagstrook naar rechts richting station. In een tweede fase komt de zone vanaf de afrit Unesco-rotonde richting Maldegem en Oostkamp, de linkerrijstrook, de afslagstrook naar links en de middeneilanden. De aannemer zal vanaf 20.30 uur ’s avonds de signalisatie plaatsen en vervolgens starten met de werken. Tegen 6 uur ’s ochtends zal de weg weer vrij zijn voor bus- en autoverkeer. Het verkeer blijft doorgang behouden op een andere arm van de Unesco-rotonde waar er niet gewerkt wordt maar wel slechts op één versmalde rijstrook waardoor er toch ernstige hinder kan ontstaan. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.