Dochter reageert na ongeval dat moeder en vriend leven kost: “Flip en Inge hadden een hart van goud”

De motor van Flip brak in twee door de zware klap.
Marco Mariotti De motor van Flip brak in twee door de zware klap.
Bree en omstreken is nog steeds geschokt na het overlijden van Flip Phillippens en zijn vriendin Ingrid Schrooten. De twee zaten samen op de motor toen ze tegen een wagen crashten. Ze stierven samen ter plaatse.

Flip en Ingrid reden geregeld samen met de motor, maar vooral Flip was al jaren gepassioneerd van motoren. ‘Een beer van een kerel met een gouden hart’, omschrijven vrienden hem. Wat er zondagnamiddag exact misliep op de Meeuwerkiezel is niet duidelijk.

Een wagen wilde een zijstraat afdraaien, en merkte Flip en Ingrid uit tegenovergestelde richting vermoedelijk te laat op. Een crash kon niet vermeden worden. Flip was op slag dood, en Ingrid bezweek aan haar verwondingen. 

Groot gemis

Zij laat een dochter achter die op sociale media een bericht plaatste. “Allerliefste mama, lieve FlipOnbegrijpelijk dat dit is gebeurd. Zoveel mooie momenten die nu ineens verleden tijd zijn, maar voor altijd in mijn gedachten zullen zitten! Ik hoop dat jullie nu samen op een goed plaatsje zijn en er van gaan genieten daarboven. Jullie zijn nu al een groot gemis", klonk het.

Ook de petekind van Flip vertelt over hun mooie relatie. “Dit had nooit mogen gebeuren. Altijd konden mama en ik bij jou terecht. Jij zag zonneschijn als anderen regen zagen. Onbeschrijfelijk hoe erg we jullie missen. Ingrid, jij liet Flip inzien hoe mooi en echt liefde kan zijn. Eindelijk het geluk in elkaar gevonden en dan gebeurt er zo iets vreselijk.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kurt Goossens

    Dit had nooit mogen gebeuren veel sterkte aan de familie

  • Jan Verstrepen

    Motorfietsen en moto's heel mooi maar zo levensgevaarlijk.

  • Sobek Wessels

    Het aantal ongevallen op Kaarsrechte wegen is enorm toegenomen de laatste jaren en dit Komt vooral door de onoplettenheid van Automobilisten , Met Navi bezig ,Gsm, passagier maar vooral niet met anderen op de weg ! Deze bestuurder was zelfs niet van hier en dan moet je dubbel opletten als je de buurt niet kent ? Hoe zie je die motor niet aankomen ? die komt toch recht op je af gereden ? Onbegrijpelijk !