Beweging.net organiseert Welzijnsbeurs

De affiche van de Welzijnsbeurs.
RV De affiche van de Welzijnsbeurs.
Beweging.net Bree organiseert aanstaande zondag 7 oktober een Welzijnsbeurs. Hier kan je kennis maken met talrijke vrijwilligers en organisaties die buurten overal kleuren en zorg dragen voor een gezonde en leefbare samenleving.

Dankzij het verenigingsleven komen heel wat mensen samen. Hun vrijwilligers voeren welzijn hoog in het vaandel en brengen mensen samen. Het driejaarlijkse initiatief stelt mensen in de gelegenheid om kennis te maken met deze verenigingen en organisaties, diensten en instellingen die een hele reeks van activiteiten ontplooien. De beurs is er zowel voor geïnteresseerden als voor zij die hun steentje willen bijdragen bij één van de deelnemende organisaties. Iedereen is zondag gratis welkom van 13.30 tot 17.30 uur in zaal Barrier te Gerdingen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.