‘Dixie Rose’ brengt eerste album uit

Dag & Anniek van Dixie Rose
RV Dag & Anniek van Dixie Rose
Deze week brengt ‘Dixie Rose’ uit Bree haar eerste album ‘Life in a Small Town’ uit. Dixie Rose is een project van het koppel Dag Luyten en Anniek Raedschelders. “We willen onze crowdfunders heel erg bedanken", onderstreept Anniek.

Samen treden Dag en Anniek al jaren op als ‘Dag Anniek’ op bruiloften verspreid over het hele land. Tussendoor nam Anniek ook deel aan The Voice. Nu maakt het koppel de tijd voor een album vol levensnummers met een flinke country touch. Ze worden daarbij gesteund door vier andere bandleden (Kevin Bloemen, Toon Meuris, Michaël Boonen en Nico Camps). Ook Emile Verstraeten is te horen op de EP. Hij speelde de partijen in voor viool en mandoline, een samenwerking waarover iedereen zeer tevreden was. Er werd voor het album een crowdfunding gestart en die zorgde ervoor dat het hele project kon worden gefinancierd. 

De albumhoes
RV De albumhoes

Het album is te luisteren via alle gekende streamingssites zoals Spotify, Apple Music, iTunes, CD Baby en Deezer. Mogelijk volgen binnenkort ook enkele optredens. 

Alle bandleden
RV Alle bandledenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.