Zwaar ongeval tussen motorfietser en personenwagen op Brugsesteenweg

De motorfietser reed op de Brugsesteenweg richting Brugge en werd aangereden door een personenwagen die de straat wou kruisen.
Bart Boterman De motorfietser reed op de Brugsesteenweg richting Brugge en werd aangereden door een personenwagen die de straat wou kruisen.
Op de grens tussen Bredene en De Haan gebeurde afgelopen morgen rond 8 uur een zwaar ongeval tussen een motorfiets en een auto. De motorfietser reed op de Brugsesteenweg in de richting van Brugge en werd aangereden door een voertuig dat uit de Duiveketestraat kwam en de Brugsesteenweg wou kruisen.

De motorfietser, een 31-jarige man uit Bredene, kwam hard op de grond terecht na de aanrijding en zijn motor raakte zwaar beschadigd. De MUG-heli vloog meteen ter plaatse. Het slachtoffer werd er verzorgd door de MUG-artsen en met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de politie is er geen levensgevaar.

De personenwagen kwam tegen een muur van een brug terecht en is total loss. Ook de airbags traden in werking. De 32-jarige bestuurder, een man uit Bredene, leek schijnbaar ongedeerd maar werd uit voorzorg toch naar het ziekenhuis overgebracht. De politie van Bredene/De Haan kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen en liet beide voertuigen takelen. 

De personenwagen kwam tot stilstand tegen een muur van een brug.
Bart Boterman De personenwagen kwam tot stilstand tegen een muur van een brug.
De motorrijder raakte gewond maar verkeert niet in levensgevaar.
Bart Boterman De motorrijder raakte gewond maar verkeert niet in levensgevaar.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • lea Van nuffel

    Voor wanneer plannen ze daar eens snelheidscontroles????? Deed die baan elke dag en je wordt daar voorbij gevlogen met snelheden van 120 km