Zeven bestuurders verliezen rijbewijs bij controle in Bredene en De Haan

De politiezone Bredene/De Haan hield een controleactie.
Politie Bredene/De Haan De politiezone Bredene/De Haan hield een controleactie.
Zeven bestuurders zijn zaterdagnacht hun rijbewijs kwijtgespeeld bij een verkeerscontrole door de politie van Bredene/De Haan.

In de Fritz Vinckelaan in Bredene, op Nieuwe Rijksweg en aan het einde van de Expressweg in De Haan werden 223 bestuurders gecontroleerd op rijden onder invloed van alcohol en drugs. Daarvan hadden er zeven te veel op. Twee bestuurders moesten hun rijbewijs meteen voor vijftien dagen afgeven, vier bestuurders kregen zes uur rijverbod en één bestuurder moest zijn rijbewijs voor drie uur inleveren.Er werden ook vijf processen-verbaal opgesteld voor het niet dragen van de veiligheidsgordel, een voor rijden met een voorlopig rijbewijs tijdens een weekendnacht en een voor inbreuken op de taxireglementering. 

Voor een onleesbare nummerplaat werd een onmiddellijke inning opgesteld. Verder werden nog twaalf processen-verbaal van waarschuwing uitgereikt wegens het niet kunnen vertonen van een verzekering of keuringsbewijs en voor technische inbreuken aan de wagen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • camiel huughe

    Laat ons hopen dat mensen met een auto burgerzin aanleren, schijnbaar is er nog veel werk aan de winkel. Dergelijke verkeerscontroles zouden routine moeten worden.