HITTEGOLF. Nog tot en met vrijdag gratis zwemmen in Bredene

Benny Proot
Naar aanleiding van de extreme hitte heeft het gemeentebestuur van Bredene beslist om het gemeentelijk zwembad woensdag, donderdag en vrijdag gratis open te stellen.

Vandaag en de volgende dagen wordt het extreem warm, maar dat wist u ongetwijfeld al. “Om iedereen de kans te geven om zich voldoende af te koelen stellen we het zwembad tijdens die dagen gratis open”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe. “Kom gerust een verfrissende duik nemen in het zwembad. Mensen kunnen langskomen tussen 7.30 tot 9 uur en van 14 en 18.30 uur op woensdag, donderdag en vrijdag.

Bredene neemt ook een aantal andere maatregelen tegen de hitte. Inwoners kunnen tijdens de kantooruren komen afkoelen in de vergaderzalen van het gemeentehuis die voorzien zijn van airconditioning. Het OCMW heeft een hitteplan voor de residenten van het woonzorgcentrum en de serviceflats. De medewerkers van de buitendiensten werken aangepaste uren en krijgen ook aan de hitte aangepast werk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.