Bredene gelast alle evenementen op zaterdagavond
af door voorspeld onweer

The Village Goes Crazy is afgelast.
The Village The Village Goes Crazy is afgelast.
In Bredene werden drie evenementen op zaterdagavond afgelast door het voorspelde onweer. Het gaat om 90's At The Beach op het terrein rond MEC Staf Versluys, bluesrockfestival The Village Goes Crazy in Bredene-Dorp en de Twins Swell Beach Party op het Bredense strand.

Het moest een schitterende zaterdagavond worden in Bredene, met tegelijkertijd drie grote evenementen. In totaal werden duizenden bezoekers verwacht. Toch gingen een bluesrockfestival en twee beachparties niet door. “Met het voorspelde hevige onweer kunnen we geen risico’s nemen. Alle evenementen vinden buiten plaats. De drie evenementen zijn afgelast in overleg met de organisatie. Het is gewoonweg te gevaarlijk om de festiviteiten te laten doorgaan”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe (sp.a).

“De ontgoocheling is groot bij alle organisatoren en medewerkers die zich keihard hebben ingezet. Het is ook een ferme streep door de rekening natuurlijk. Maar iedereen beseft dat het de juiste beslissing is”, aldus Vandenberghe. The Village Goes Crazy en 90’s At The Beach zijn gratis evenementen. De organisatie van de Twins Beach Swell Party laat weten dat de tickets worden terugbetaald via overschrijving.

De Twins Swell Beach Party wordt eveneens afgelast na overleg met de organisatie.
Twins Beach Club De Twins Swell Beach Party wordt eveneens afgelast na overleg met de organisatie.
Ook 90's At The Beach dreigt afgelast te worden.
90's At The Beach Ook 90's At The Beach dreigt afgelast te worden.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dieter Claeys

    Kom er een nieuwe data?