Bredenaars winnen wedstrijd fortenbouw

De familie D'Hulster – Stubbs bouwde het stevigste fort in Bredene
rv De familie D'Hulster – Stubbs bouwde het stevigste fort in Bredene
Dinsdag organiseerde Toerisme Bredene een wedstrijd fortenbouw aan strandpost 2 op het strand van Bredene. Er waren 17 ploegen paraat om een fort te bouwen.

De bedoeling was om te kijken welk fort het langst zou standhouden tegen de golven. De familie D’Hulster – Stubbs bouwde uiteindelijk het stevigste fort. Alle ploegen kregen een geschenk maar de Bredenaars kregen het mooiste prijzenpakket overhandigd van schepen Alain Lynneel. Volgende week dinsdag is er nog een wedstrijd bloemenwinkel op het strand aan strandpost 6. Open je eigen strandwinkeltje met kleurrijke papieren bloemen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste bloemen. Inschrijven tussen 14 en 15 uur. Er is opnieuw een prijs voor alle deelnemers.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.