Bestuurder onder invloed van alcohol en drugs rijdt twee geparkeerde wagens aan en gaat over de kop

De Audi A3 kwam op z'n dak tot stilstand.
Politie Bredene/De Haan De Audi A3 kwam op z'n dak tot stilstand.
Een 30-jarige Antwerpenaar heeft zaterdagavond een ravage aangericht in de Koningin Astridlaan in Bredene. Hij reed twee geparkeerde wagens aan en ging over de kop met zijn Audi A3. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol en drugs.

Het waren omwonenden die zaterdagavond rond 23 uur de politie Bredene/De Haan verwittigden. Een Audi A3 met twee inzittenden had in de Koningin Astridlaan een geparkeerde Volvo V60 en Skoda Superb aangereden en was tientallen meters verder op zijn dak beland. De straat werd door de politie afgesloten voor het verkeer. Eén van de inzittenden bleek lichtgewond te zijn en werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Van de bestuurder was echter geen spoor. Even later kon de politie de 30-jarige Antwerpenaar aantreffen op een camping in de buurt. De man bleek onder invloed te zijn van alcohol en drugs. Hij werd bestuurlijk aangehouden. Zowel de Audi A3 als de twee geparkeerde wagens raakten zwaar beschadigd en moesten getakeld worden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.