‘Foute Fuif voor het Goede Doel’ is aan 13de editie toe

De 'Foute Fuif voor het Goede Doel' is aan haar dertiende editie toe.
rv De 'Foute Fuif voor het Goede Doel' is aan haar dertiende editie toe.
Op zaterdag 9 november om 21 uur is er een nieuwe editie van de ‘Foute Fuif voor het Goede Doel’. Al voor het dertiende jaar op rij toveren de organisatoren het Staf Versluyscentrum om in een originele en bruisende fuiftempel. 

De Foute Fuif is een vaste afspraak geworden voor wie het goede doel een warm hart toedraagt en tegelijk lekker en ongecompliceerd uit de bol wil gaan. De eerste editie was goed voor 300 foute fuivers, maar de voorbije jaren was het Versluyscentrum telkens tot de nok gevuld met ruim 1.200 feestbeesten.

De vele fuifnummers mogen hun beste verkleedkledij uitkiezen. “Want dat maakt de Foute Fuif zo origineel: topkostuums, een hoog m’as-tu-vu-gehalte, de uitgelaten sfeer en de foute dj’s die garant staan voor uren ambiance”, klinkt het enthousiast. 

Wie fout gekleed is, komt erin voor slechts 10 euro. Wie minder fout deze fuif wil meemaken, betaalt 12 euro in voorverkoop en 15 euro aan de deur. Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar in het gemeentehuis, het Sociaal Huis en bibliotheek en via de website www.eventbrite.nl. Meer info: www.facebook.com/foutefuifvoorhetgoededoel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.