Jongerenkoor AkKOORd gaat ‘All Areas’

Het belooft een spetterend optreden te worden.
Repro Toon Verheijen Het belooft een spetterend optreden te worden.
Het jongerenkoor AkKOORd en het Kinderkoor de AkKOORdjes slaan de handen in elkaar voor een uniek concert. Deze keer trekken ze samen naar de festivalweide voor “AkKOORd All Areas”.

De twee koren willen met hun muziek in gedachten langs de zomerse festivals trekken zoals Graspop in Dessel in het iets hardere genre en Pennezakkenrock aan het Zilvermeer in Mol voor de iets zachtere kant. Beide groepen hebben afgelopen maanden hard gerepeteerd om op 6 april het beste van zichzelf te geven.

Het concert zal ook dit jaar weer plaatsvinden in het Kerkje Van Klein Veerle in Sint-Lenaarts. De deuren gaan open om 19 uur. Het optreden start om 20 uur. Tickets kosten 10 euro en onder de 12 jaar betaal je maar 8 euro. Meer info op www.jongerenkoorakkoord.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.