I Love Retro voor het eerst met liveband

I Love Retro pakt uit met een liveband dit jaar.
RV I Love Retro pakt uit met een liveband dit jaar.
De organisatoren van I Love Retro, dit jaar toe aan de vijfde pakken dit jaar uit met een primeur. Nu zorgt voor het eerst een liveband voor extra spektakel. Vorig jaar kwamen er 1.400 bezoekers.

De Chiro Sint-Job startte in 2015 met I Love the 80’s. Het evenement lokte meteen 500 bezoekers, maar op de jongste editie waren dat er al 1.400. “Dat we zo snel gegroeid zijn wil zeggen dat ons concept aanslaat en blijkbaar een gat in de markt was,” meent organisator Roeland Ruelens. “We merken ook dat we een breed publiek aanspreken, want het zijn zeker niet alleen jongeren die naar ons komen. Dit jaar hebben we inderdaad het eerst ook een live-act met Band Marginal.” De organisatie is ook op alles voorbereid.

“We nemen veiligheid zeer ernstig,” benadrukt organisator Manu Moons. “We voorzien voldoende professionele security die ook mogen fouilleren en er is een constante controle op het aantal bezoekers.” I Love Sint-Job en I Love Retro gaan dit jaar door op 15 en 16 maart telkens vanaf 21 uur op het Max Wildiersplein.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.