Gemeenteplaats decor voor allereerste ‘Brecht Borrelt’

Laenen
Het gemeentebestuur van Brecht gaat in samenwerking met de Vriendenkring Personeel en een aantal verenigingen voor het eerst ‘Brecht Borrelt’ organiseren op 5 januari tussen 13 en 16 uur op de Gemeenteplaats.  Voortaan zal de nieuwjaarsdrink elk jaar wisselen van deelgemeente. 

Usual en Wezz zullen voor een muzikale noot zorgen. De Vriendenkring Personeel gemeente Brecht vzw, Pale Ale Club en brouwerij Het Schietveld bemannen de drankstanden. In het informatieblad BrechtsNieuws van januari vind je een bon voor twee gratis consumpties per gezin (vier drankjetons). Aan de eetkraampjes, die uitgebaat worden door de Brechtse verenigingen, kan je genieten van allerlei lekkernijen aan democratische prijzen.

Herbruikbare bekers

De nieuwjaarsdrink zal jaarlijks wisselen van deelgemeente. Alle drankjes zullen in herbruikbare bekers geschonken worden. De introductie van de herbruikbare bekers vergt niet alleen een investering, maar ook heel wat organisatie, want de bekers moeten ter plaatse ingezameld en afgewassen worden. De inzameling van bekers zal gebeuren op verschillende inzamelpunten op de Gemeenteplaats. Medewerkers van de gemeenten zullen rondgaan om de bekers op te halen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.