Finalisten The Voice Kids en Jens Broes samen op 1 podium

Josefien Derijcke uit Kalmthout, Julie Tilborgs uit Wuustwezel en Jens Broes uit Hoogstraten treden morgen onder begeleiding van drummer Kris Van Meel (Barking Bruce en Smash2Dance) op in het O*KA aan de Kappelensteenweg in Kalmthout tijdens de Nacht van de Burgemeester.

Daarnaast is er ook een optreden met de coverband van Jan Mees. Samen met drummer Kris Van Meel stelde Jan een gelegenheidsband samen die de pannen van het dak zal spelen. Jef Peeters (bas), Pieter Akkermans (toetsen) en Tom Willems (gitaar) zijn stuk voor stuk steengoede muzikanten die reeds hun sporen verdienden bij bekende artiesten. "Traditiegetrouw reiken we tijdens de Nacht van de Burgemeester aan vier goede doelen een cheque uit. Zij ontvangen ieder een cheque van 1.000 euro", geeft Lukas Jacobs mee.

Belevingspad

"Dit jaar gaat het om Chiro Sloepi uit Nieuwmoer die sparen voor nieuwe lokalen. We steunen ook To Walk Again via de marathonlopers van Via PanAm die 590 marathons lopen in Amerika. We steunen ook de aanleg van een rolstoeltoegankelijk belevingspad voor Kon Tiki in Kalmthout. En de vzw Onafhankelijk Leven, een organisatie die opkomt voor mensen met een beperking, krijgt ook een cheque. Onlangs overleed dorpsgenoot Peter Lambreghts. Peter was woordvoerder en bezieler van Onafhankelijk Leven."

(VTT)