818.000 keer bedankt, beste lezers uit Brecht!

Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebt u, beste lezer uit Brecht, flink aan meegeholpen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over Brecht en de deelgemeenten zijn meer dan 818.000 keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor.

Een mix van mooie verhalen, interessante weetjes, politieke discussies. Het voorbije jaar hebben we geprobeerd alles aan bod te laten komen.  Zo werd in mei de 88-jarige Joseph De Beckelaer het slachtoffer van een brutale homejacking.  De initiatiefnemer van de Brechtse volkstuintjes Bernard dreigde dan weer zijn hobby en levenswerk te verliezen. 

De Trappistinnen zusters van Brecht maken hun eigen Trappistenshampoo.
Klaas De Scheirder De Trappistinnen zusters van Brecht maken hun eigen Trappistenshampoo.

Ook een leuk verhaal waren de Trappistinnen uit Brecht die een shampoo op de markt brengen met daarin zowaar echt trappistenbier in verwerkt.  En iedereen zal zich nog wel de start van de trajectcontrole in Sint-Lenaarts herinneren met duizenden boetes tot gevolg. 

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.