Zestien nieuwe oplaadpalen op komst in Brasschaat

Illustratiebeeld.
ANP Illustratiebeeld.
De gemeente Brasschaat gaat het aantal oplaadpalen voor elektrische wagens fors uitbreiden. Er komen er zestien nieuwe.

Momenteel staan er drie oplaadpalen; aan het oude gemeentehuis, op het kruispunt van de Hemelakkers en de Miksebaan en op de site van de Campus Coppens. “We gaan dat aantal nu uitbreiden met zestien exemplaren met telkens twee oplaadpunten”, zegt schepen Goele Fonteyn (N-VA). 

De nieuwe oplaadpunten komen aan de Bredabaan (aan de taxistandplaats aan de kerk en tegenover de bibliotheek), de Miksebaan ter hoogte van de Pauwelslei, de Bredabaan in Maria-ter-Heide ter hoogte van de tennis, de Annadreef (op de parking van de sporthal), de Lage Kaart (Kaartse Plein), de Sint-Huibrechtslei aan de kerk van Donk, de Molenweg aan de Kapelsesteenweg, de Rustoordlei ter hoogte van de kerk, de Bredabaan ter hoogte van de Bethanielei en de Rerum Novarumlei, het Gemeentepark aan de Hemelhoeve, de Zwemdoklei aan het voetbalveld, de MIksebaan aan het kasteel, Sportoase en de Kapelsesteenweg 104.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.