Zaal Thijs wordt extra ruimte voor cultuurcentrum

De Hemelhoeve krijgt een extra zaal bij.
Laenen De Hemelhoeve krijgt een extra zaal bij.
De nieuwe concessiehouders van de Hemelhoeve krijgen er nog een extra ruimte bij om te verhuren. Ook de zaal Thijs wordt immers mee opgenomen in de concessie. De gemeente trekt nog wel zo’n 95.000 euro uit om te investeren in de zaal.

Sinds enkele weken heeft de gemeente een overeenkomst met een nieuwe concessiehouder voor de Hemelhoeve. Omdat de bestaande ruimte echter onvoldoende hedendaags blijkt voor een horeca-uitbating, werd de polyvalente ruimte Thijs toegevoegd aan de concessie. Daardoor komt de eerste verdieping ter beschikking van het cultuurcentrum. Maar er zullen nog wel werken uitgevoerd worden. zo komt er een nieuwe vinylvloer, verwarming, warmwateraansluiting en een kleine keuken. Bijkomend zal ook een aankoop voorzien worden van nieuwe verlichting in de tentoonstellingsruimten en een videoinstallatie. De werken worden geraamd op net geen 95.000 euro.




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.