VIDEO. Prins Laurent onverwachte gast op The day before tomorrow

Prins Laurent tekende ook present op The Day Before Tomorrow.
The Day Before Tomorrow Prins Laurent tekende ook present op The Day Before Tomorrow.
De bezoekers gingen uit de bol.
Klaas De Scheirder De bezoekers gingen uit de bol.
De voorverkoop liep al als een trein en uiteindelijk mocht de organisatie van The Day Before Tomorrow zo’n 10.000 festivalgangers ontvangen. Ook Prins Laurent bracht een bezoekje aan het festival.

Gers Pardoel als hoofdact op de mainstage kreeg het publiek ook moeiteloos mee, maar ook The Villa Stage en de Desperados Stage trokken veel bezoekers. Net als de silent disco aan de inkom van het festivalterrein. De bezoekers konden het in elk geval wel smaken. “Voor ons maakt het zelfs niet uit welke artiesten hier staan”, klinkt het bij enkele trouwe bezoekers. “De sfeer, de gezelligheid en meestal is het nog goed weer. En dan samen met vrienden hier rondhangen, meer moet dat niet zijn.”

Ook Prins Laurent zakte af naar het festival. Hij kwam er samen met zijn dochter Louise naar Gers Pardoel kijken.  De organisatie werd pas op het allerlaatste moment op de hoogte gebracht van hun aanwezigheid, maar dat bracht de gewone veiligheidsmaatregelen niet in het gedrang. De organisatie was wel enorm opgetogen met hun aanwezigheid. “Toch leuk dat ze ons festival uitkiezen om naar Gers Pardoel te komen kijken.”

Klaas De Scheirder
Klaas De Scheirder
Klaas De Scheirder
Klaas De Scheirder
Klaas De Scheirder
Klaas De Scheirder12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patricia Pardo

  Ik vind hem de SYMPATHIEKSTE van allemaal !!!! Een knappe dochter (die bijna nooit in beeld komt) die hard op de mama trekt! Ook zij is tof en mag vergeleken worden met koningin Maxima!

 • Jan Desmet

  Geniet er van Laurent ! (laat ze maar zeuren)

 • lieve vanderstraeten

  heeft die ook uren achter zijn pc moeten zitten om een ticket te bemachtigen, ik wel en had er geen.

 • Mady Vermeulen

  Steve Stevaert besteeg het podium van Pukkelpop en zong een duet met Dana Winner om zijn populariteit op te vijzelen. Maar hij was en bleef een machtswellustige klootzak.

 • Inge De smet

  Zelfs maakt hij tijd voor een selfie achteraf topmens heb hem liever als onze koning hij gedraagd zich gewoon en weinig bewaking bij hem hij wandelde gewoon naar zijn auto tussen het volk top