Verkeersongeval? Zoek uw gratis advies op 'benikinfout.be'

Het advocatenkantoor Advox, gespecialiseerd in aansprakelijksheidsrecht en schadedossiers bij verkeersongevallen, lanceert een website waarop iedereen terecht kan die vragen heeft over het al dan niet in fout zijn bij een verkeersongeval.

"Zo'n tachtig procent van de dossiers die wij behandelen gaan over wie er nu aansprakelijk is of de geleden schade", zegt advocaat Werner Leyssens van Advox. "Daarom hebben we beslist om via een online platform 'benikinfout.be' iedereen snel én de juiste informatie te bezorgen. Nu is er dikwijls op het internet foute informatie die verspreid wordt. Wij willen een professioneel advies geven dat bovendien gratis en vrijblijvend is. Op basis van het aanrijdingsformulier of een beschrijving van de situatie wordt onder meer een goede inschatting gemaakt van wie in fout is. Wij beloven een antwoord binnen de 24 uur."

Ook ander advies

In de toekomst gaan de onderwerpen waarover Advox vrijblijvend advies wil geven, nog verder uitbreiden. Zo is nu ook al fietsongevalwatnu.be beschikbaar. Via de website dagvaardingwatnu.be zal je meer te weten komen over wat je best doet en niet doet in het geval je een dagvaarding ontvangt en voor de politierechtbank moet verschijnen. (VTT)