Kinderboerderij Mikerf viert Sint-Maarten

Maak van een biet een lampion op 11 november

Sint-Maarten deelt tijdens een vorige editie cadeautjes uit op Kinderboerderij Mikerf.
Foto De Freine Sint-Maarten deelt tijdens een vorige editie cadeautjes uit op Kinderboerderij Mikerf.
Kinderboerderij Mikerf sluit het zomerseizoen traditioneel af met het feest van Sint-Maarten, de patroonheilige van warmte, verbondenheid en delen.

Alle kinderen zijn op 11 november vanaf 15.30 uur al welkom om een biet uit te hollen. Van die uitgeholde biet wordt dan een lampion gemaakt. Rond 17.15 uur, als het al een beetje donker begint te worden, start de boswandeling. De patroonheilige zal na de wandeling iedereen uitnodigen om samen het ‘einde-zomervuur’ aan te steken. Kinderen krijgen dan ook een wafel en een chocomelk.

Inschrijven is wel noodzakelijk via evelien_mikerf@outlook.com. De kosten komen op 3 euro. Je kan ook een biet komen ophalen om thuis zelf de biet uit te hollen en er een lantaarn van te maken. Afhalen kan tot 9 november telkens tussen 9 en 16 uur.  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.