Weer twee bushokjes vernield in Michelbeke: burgemeester doet oproep tot getuigen

Het vernielde bushokje aan de Dorrebeekstraat.
RV Het vernielde bushokje aan de Dorrebeekstraat.
Vandalen hebben twee bushokjes vernield aan de Lepelstraat in Michelbeke. Burgemeester Stefaan Devleeschouwer (Open Vld) doet een oproep tot getuigen.

Brakel heeft al lange tijd te kampen met bushokjesvernielers. Twee jaar geleden zijn op korte tijd de glazen wanden van verschillende wachthokjes vernield. De politie vermoedde toen, dat dit gebeurde met een geweer. De daders zijn nooit gevonden en sindsdien sneuvelen er geregeld nog bushokjes. De recentste vernielingen zijn gebeurd in de nacht van zaterdag op zondag langs de Lepelstraat in Michelbeke. Burgemeester Stefaan Devleeschouwer reageert verbouwereerd. “We doen een oproep tot getuigen om de daders van dit blind vandalisme te vatten en ze ook te berechten voor hun wandaden”.

Politie bellen

Wie informatie heeft die kan leiden tot de identificatie van de vernieler(s), neemt best contact op met de lokale politie van Brakel of het telefoonnummer 055/42.60.00.

RVReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.