Vermiste vrouw (67) vermoord teruggevonden in de tuin van haar woning in Brakel

Een 67-jarige vrouw uit Brakel die al een week vermist was, is door de federale politie dood aangetroffen in de tuin van haar woning. De vrouw is vermoord. De omstandigheden zijn nog onduidelijk.

Lutgarde Maes was vorig week vrijdag voor het laatst gezien in haar huis aan de Elverenberg in het Oost-Vlaamse Sint-Maria-Oudenhove, een deelgemeente van Brakel. De politie had gisteren in opdracht van het parket nog een opsporingsbericht gelanceerd.

Een forensisch team onderzoekt de omstandigheden waarin de vrouw is om het leven gekomen.

Later meer.

De politie verspreidde gisteren nog deze foto van Lutgarde Maes in een opsporingsbericht
Federale Politie De politie verspreidde gisteren nog deze foto van Lutgarde Maes in een opsporingsbericht
Een forensisch team van het gerecht is zaterdag in het huis en de tuin van het slachtoffer aan het werk geweest op zoek naar elementen die duidelijkheid moeten brengen over de omstandigheden waarin de vrouw is om het leven gekomen.
Ronny De Coster Een forensisch team van het gerecht is zaterdag in het huis en de tuin van het slachtoffer aan het werk geweest op zoek naar elementen die duidelijkheid moeten brengen over de omstandigheden waarin de vrouw is om het leven gekomen.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cindy Hendrycks

  Gelieve er rekening mee te houden, bij het plaatsen van reacties, dat naaste mensen kunnen meelezen. Veronderstellingen en het in twijfel trekken van onderzoekstechnieken wil men niet horen. Voor medeleven daarentegen kan men geen woorden genoeg uiten. Respect, aub

 • Sharon Vandewaetere

  Verschrikkelijk. Maar hebben ze dan haar tuin niet doorzocht toen ze als vermist werd opgegeven? Veel sterkte aan de familie en hopelijk vinden ze de dader snel.

 • patricia clycq

  Erg. Heel erg weeral. Hopelijk vinden ze snel de dader of daders

 • Diny Schouten

  Vreselijk wat erg.waarom zinloos geweld Gecondoleerd nabestaanden