Nu inschrijven voor verkiezing beste sportlui van het jaar in Brakel

-
RV -
De gemeentelijke sportraad en sportdienst van Brakel organiseren voor de vijfde keer een sportgala met de verkiezing van de beste sporters van het jaar. Kandidaten moeten daarvoor nu inschrijven.

Het sportgala vindt plaats op vrijdag 6 december in de gemeentelijke sporthal De Rijdt. De bedoeling van dit sportgala is om de gemeentelijke sportlaureaten gepast te huldigen op basis van de eerder behaalde en bijzondere sportprestaties.

Negen titels te verdelen

De sportraad en sportdienst hebben bekers en trofeeën klaar voor de sportverdienste/sportvrijwilliger, G-sporter, sportbelofte (jongere -18 jaar), sportploeg competitie jeugd (-18 jaar), sportploeg competitie (+18 jaar), sportman of sportvrouw competitief (individueel + 18 jaar), sportsenior (55+ jaar) en recreatieve sportbeoefenaar (man/vrouw/jeugd/ploeg).

Sportprestaties die zijn behaald zijn tussen 1 september 2018 en 1 september 2019 worden voor de verkiezing in aanmerking genomen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.