Humoristische voorstelling Huisvrouwmonologen

Een beeld uit de 'Huisvrouwmonologen'.
Rudi Calluy Een beeld uit de 'Huisvrouwmonologen'.
Myriam Bronzwaar, Tina Maerevoet en Els Béatse brengen in het Woonzorgcentrum Sint Franciscus in Opbrakel de humoristische voorstelling Huisvrouwmonologen over het leven van drie uitgesproken vrouwen.

Huisvrouwmonologen gaat over de extravagante Elise, haar dochter Martje met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia .

Martje moet nog aan kinderen beginnen, Saskia heeft een huis vol en Elise een leeg nest. Ze bespreken elkaars leven en huishouden en niet-huisvrouw zijn. Huisvrouwmonologen is ook het verhaal van ontploffende wasmanden, kinderverjaardagsfeestjes en het verschonen van beddengoed.

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 15 maart om 14.30 en om 19.30 uur in het Woonzorgcentrum Sint Franciscus aan de Opbrakelsestraat 72 in Brakel. Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen bij de toeristische dienst van de gemeente Brakel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.