Gemeente Brakel heeft maar liefst vijftien jobaanbiedingen

thinkstock
Het gemeentestuur van Brakel heeft maar liefst vijftien vacatures. “Dat is veel ineens, maar we hebben bijkomende mensen nodig om efficiënter te werken en het almaar grote wordend takenpakket aan te kunnen”, zegt burgemeester Stefaan Devleeschouwer (Open Vld).

Twee deskundigen burgerzaken, een deskundige ICT-gegevensbescherming, een administratief medewerker, een omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening , een deskundige woonbeleid-toezichthouder ruimtelijke ordening, een toezichter openbaar domein, drie technische medewerkers openbare werken, een technisch medewerker garagist, een technisch assistent openbare werken, een toezichter sporthal, een gemeenschapswacht en een deskundige omgeving kunnen bij het gemeentebestuur van Brakel aan de slag.

Solliciteren

Solliciteren kan tot uiterlijk dinsdag 24 maart met een aangetekende brief aan het college van burgemeester en schepenen, Marktplein 1, 9660 Brakel. Meer informatie over de verschillende jobaanbiedingen staat op de gemeentelijke website www.brakel.be