B&B De Brakelhoen heeft nieuwe zomergin

Hans Cools met de zomerse Brakelgin.
Frank Eeckhout Hans Cools met de zomerse Brakelgin.
Vijfsterren-B&B De Brakelhoen langs de Geraardsbergsestraat in Nederbrakel heeft een nieuwe zomergin ontwikkeld. “Ideaal om te drinken bij zomerse temperaturen", zegt uitbater Hans Cools.

De Brakelhoen mikt op gasten die luxe, wellness en rust zoeken. Dat kan in vier luxekamers en één luxesuite. Om de Vlaamse Ardennen te promoten, bieden de zaakvoerder hun gasten ook heel wat streekproducten aan. Een Brakelgin hadden ze al, nu hebben ze ook een exclusieve zomergin. “De basisingrediënten voor deze gin zijn sinaasappel, jeneverbes, oranjebloesem, kaneel en kaffir limoen. Vandaar ook de heldere oranje kleur. In combinatie met een mediterraanse tonic is de gin op zijn best", beweert Han s Cools.

De zomer Brakelgin is niet enkel te krijgen in de B&B. De gin wordt ook verkocht in de lokale horeca en bij lokale handelaars. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Brian Baert

    Gewoon super lekker!!!! En een TOP adres om te verblijven❗️❗️❗️❗️