Van kleuterjuf tot pilatescoach met eigen studio

“Dit is waar ik gelukkig van word", aldus Kelly Schepers.

Kelly opende afgelopen weekend haar eigen pilatesstudio.
Bollen Kelly opende afgelopen weekend haar eigen pilatesstudio.
Kelly Schepers ruilt haar job als kleuterjuf in voor de uitbating van haar nieuwe pilatesstudio Pure K Pilates. “Omdat pilates me op alle vlakken verrijkt, me energie en vrijheid geeft en me vooral gelukkig maakt, is het een droom die uitkomt nu ik alle dagen kan doen wat ik graag doe!”

Kelly beoefent zelf al acht jaar pilates. “Vijf jaar geleden vroeg mijn pilatescoach Martien Janssen van Pilates BodyCenter in Meeuwen of ik het zag zitten om zelf les te geven. Ik ben dan begonnen aan mijn opleiding Classical Pilates bij Martien en 4,5 jaar geleden ben ik ook effectief gestart met lesgeven in Pilates Body Center in Meeuwen. Dat gebeurde in bijberoep, want ik stond als kleuterjuf voor de klas in een school in Maasmechelen.”

De passie voor pilates groeide steeds verder. “Als ik zag hoe gelukkig Martien was omdat ze pilatescoach als beroep uitoefende, wilde ik dat ook. Vorig jaar heb ik de knoop doorgehakt en de beslissing genomen om uit het onderwijs te stappen en mijn eigen pilatesstudio uit te bouwen. Pilateslessen geven geeft me enorm veel voldoening, energie en je ziet mensen groeien in zowel hun lichamelijke als geestelijke ontwikkeling. Je krijgt mensen met verschillende lichaamsklachten in je groepen en als ze dan na enkele weken of maanden tegen je zeggen dat hun klachten door de pilates verdwenen zijn, is dat gewoon super. Want pilates is niet zomaar lesgeven in bewegen, het is mensen begeleiden, ondersteunen en vooral ook een luisterend oor bieden voor hun klachten. En dat maakt me gelukkig.”

In studio Pure K Pilates in de Dorpsstraat 1B kan je groepslessen volgen op professionele pilatestorens in verschillende niveaugroepen die gaan van beginner tot gevorderden. Of je kan privéles volgen, individueel, per twee of per drie. Voor individuele begeleiding gebruiken we ook de ‘reformer’ en ‘barrel’. Mijn pilateslessen zijn zowel voor vrouwen als mannen van 16+.” 

Meer info vind je op de Facebookpagina en op www.pure-k-pilates.be/. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ellen Hoeven

    Super!!!! Proficiat en geniet er vooral van. Veel succes xxx