Twee fietsen en werkmateriaal gestolen uit tuinhuisje

illustratie politie inbraak
Bollen illustratie politie inbraak
Dieven hebben in de nacht van zondag op maandag op meerdere plaatsen in Boutersem toegeslagen.

In de Ooienbergstraat in Boutersem hebben bewoners maandagochtend omstreeks 10 uur vastgesteld dat ze ongewenst bezoek hadden gekregen. De dieven hadden geprobeerd om in te breken in twee garageboxen. De twee hangsloten waren afgebroken, maar toch konden de daders de boxen niet binnendringen. Mogelijk moesten ze hun poging staken omdat ze opgeschrikt werden door de automatische buitenverlichting.

Omstreeks 11.10 uur stelden bewoners van een huis aan de Waversesteenweg vast dat ook zij dieven over de vloer hadden gekregen. De zijdeur van een vrijstaande garage werd opengebroken, maar volgens de eerste vaststellingen werd er niets gestolen. Nog langs de Waversesteenweg stelden andere bewoners omstreeks 17.40 uur vast dat hun tuinhuis opengebroken werd. De daders gingen aan de haal met twee fietsen en allerhande werkmateriaal. Daders en buit zijn voorlopig spoorloos.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peeters Michael

    Zou ik kunnen helpen door bevoordeeld de merken en de kleur en het model van de fietsen aan te laten weten dan kijk ik mee uit naar jullie fietsen